H 16χρονη πανύψηλη κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα ίσως μοιάζει λίγο περισσότερο με τον Τραϊανό Δέλλα

Τσακιρίδου Χριστίνα
H 16χρονη πανύψηλη κόρη της Γωγώς Μαστροκώστα ίσως μοιάζει λίγο περισσότερο με τον Τραϊανό Δέλλα

Η Βικτώρια Δέλλα με κομψό look σε φιλανθρωπικό show μαζί με τους γονείς της. 

Η Γωγώ Μαστροκώστα και ο Τραϊανός Δέλλας αποδεικνύουν καθημερινά πως η αγάπη, ο σεβασμός και η αλληλοεκτίμηση μπορούν να κρατήσουν μια σχέση «ζωντανή» στο πέρασμα του χρόνου.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετρά περισσότερα από 17 χρόνια κοινής πορείας και ο ερχομός της κόρης τους, Βικτώριας, άλλαξε για πάντα τη ζωή τους προς το καλύτερο.

Γωγώ Μαστροκώστα-Τραϊανός Δέλλας: Ο γάμος τους, η 15χρονη κόρη Βικτώρια & το υπέροχο σπίτι τους

H σπάνια εμφάνιση της Βικτώριας Δέλλα στην Athens Exclusive Designers Week- H αλλαγή στην εμφάνισή της

Πριν από λίγα 24ωρα η Βικτώρια Δέλλα πραγματοποίησε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στο Ζάππειο και συγκεκριμένα στην Εβδομάδα Μόδας.

Η 16χρονη έδωσε το παρών στο show της Irene Angelopoulos, το οποίο στήριξε το σωματείο «Δεν Υπάρχουν Άνθρωποι Με Ειδικές Ανάγκες Μόνο Άνθρωποι» (ΔΥΑΜΕΑ) και πόζαρε στον φακό με total black look.

DELLA1.jpg

Για την περίσταση η νεαρή κοπέλα επέλεξε μαύρη mini φούστα, ασορτί μπλούζα και ένα μακρύ μαύρο blazer. Το look ολοκλήρωσαν με τον πιο chic τρόπο μια μαύρη pochette τσάντα και ένα ζευγάρι μαύρα kitten heels.

Λίγο αργότερα η 16χρονη φωτογραφήθηκε στο κόκκινο χαλί της διοργάνωσης μαζί με τον PR manager και οικογενειακό φίλο, Χάρη Σιανίδη. H Βικτώρια Δέλλα θυμίζει αρκετά τη μαμά της σε νεαρή ηλικία, με τα ανοιχτόχρωμα μάτια και μαλλιά να αποτελούν κοινά τους χαρακτηριστικά. Ωστόσο, η ομοιότητα με τον πατέρα της είναι μεγαλύτερη όπως θα διαπιστώσεις κι εσύ στις φωτογραφίες.

Η νεαρή κοπέλα θα μπορούσε άνετα να ασχοληθεί με το modeling καθώς έχει όλα τα προαπαιτούμενα προσόντα.

della2.jpg

Παλαιότερα η Γωγώ Μαστροκώστα είχε μοιραστεί μια selfie φωτογραφία με τους διαδικτυακούς της φίλους, δείχνοντάς μας πόσο πολύ μεγάλωσε η μονάκριβη κόρη της.

dellakori.webp

Γωγώ Μαστροκώστα και Τραϊανός Δέλλας γιορτάζουν τα 15α γενέθλια της κόρης τους με μια σπάνια photo

https://www.instagram.com/p/CTA1JYXiTkk/

Στις 28 Μαΐου 2010 Δέλλας-Μαστροκώστα επισφράγισαν τον μεγάλο τους έρωτα με ένα παραμυθένιο γάμο στο παρεκκλήσι του Αγίου Κωνσταντίνου και λίγο αργότερα βάπτισαν την μονάκριβη κόρη τους η οποία πήρε το όνομα «Βικτώρια».

Σε παλαιότερη συνέντευξή της στο περιοδικό «Hello!» η Γωγώ Μαστροκώστα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σοβαρή περιπέτεια της υγείας της και εξομολογήθηκε: «Υπήρξε χρόνος που έζησα όλα όσα μπορεί να ζήσει άνθρωπος σε δέκα διαφορετικές ζωές. Το 2008 έμεινα έγκυος, παντρεύτηκα, γέννησα, αρρώστησα. Δυνατές χαρές και δυνατές λύπες μέσα σε ένα χρόνο».

«Ένα κομμάτι το οποίο με πληγώνει είναι ότι δεν χάρηκα τις πρώτες στιγμές με το παιδί μου. Είναι ένα κομμάτι το οποίο το έχασα! Η γέννηση και ο καρκίνος έγιναν ταυτόχρονα. Και δεν μπορείς, γιατί πρέπει να έχεις όλες τις δυνάμεις σου να ανταπεξέλθεις στον Γολγοθά που ξεκινάει. Ίσως αυτό ήταν το τίμημα για να έρθει στη ζωή η κόρη μου», είχε δηλώσει η Γωγώ Μαστροκώστα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Μία πόζα με μαγιό της Γωγώς Μαστροκώστα έφερε το πιο γλυκό σχόλιο για την μάχη της με τον καρκίνο

https://www.instagram.com/p/CIiGlPglmMY/

Η 16χρονη Βικτώρια Δέλλα αποτελεί τη μεγάλη αδυναμία των γονιών της και δεν είναι λίγες οι φορές που το διάσημο ζευγάρι μοιράζεται στα social media τρυφερές οικογενειακές φωτογραφίες από βόλτες και εξορμήσεις τους.

Στη gallery που ακολουθεί θα βρεις περισσότερες φωτογραφίες της αγαπημένης οικογένειας.

Πηγή κεντρικής: ndp